23948sdkhjf

Caverion och Magle Chemosweds utökar och fördjupar samarbete

Caverion blir Magle Chemosweds tekniska förvaltare inom facility management.

Sedan starten på samarbetet i juni i fjol har Caverion och Magle Chemosweds, som utvecklar och tillverkar medicintekniska produkter och läkemedelsprodukter åt kunder globalt, tagit fram en samverkansmodell där fokus i det multitekniska förvaltningskontraktet är service och planerat underhåll samt felanmälan och larmhantering.

I helhetsuppdraget i läkemedelsanläggningen ingår också drift inom en mängd tekniska discipliner som ventilation, kyla, el, vs, renvatten, renrum och svets. Caverion hanterar också inom ramen för uppdraget beredskap och jour, distanstjänster samt analys och överblick via SmartView. Samarbetet fortsätter nu och ska utvecklas och fördjupas.

– Vi är mycket nöjda över att bygga vidare på relationen med Caverion. Vi har valt dem som långsiktig partner för att ytterligare höja standarden på våra utvecklings- och tillverkningslokaler för att säkerställa leverans av högkvalitativa produkter, säger Fredrik Andersson, chief operations officer, Magle Chemoswed.

Kraven på underhåll och kvalificering av utrustning och lokaler i branschen är höga och anläggningen behöver tillsyn dygnet runt, året runt.

– Vi ser fram emot att fullt ut hjälpa Magle Chemoswed via våra kärnkompetenser. Att leveransen också innehåller specialistområden, som distanstjänster för en fungerande anläggning via automation, styrteknik, brandlarm och tillsyn av ångpannan kommer att addera extra värde, speciellt som uppdraget kopplas till Caverions Remote center. Att också sedan transparent kunna visa rapporter, energistatistik, protokoll och anläggningens status i realtid blir hjärtat i samverkansmodellen, säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109