23948sdkhjf

Coor i ny utbildningssatsning

Utbildar personalen internt och även kunder.

Coor lanserar en ny utbildning framtagen av Addici Security, som är ett helägt dotterbolag till Coor.

Den nya säkerhetsutbildningen handlar om konflikthantering, grundläggande brandutbildning, första hjälpen och HLR, hjärt-lungräddning och utbildningen är både teoretisk och innehåller praktisk scenarioträning där personalen får öva på alla ingående delar med figuranter på sin egen arbetsplats.

– När både samhället och omvärldsläget förändras snabbt, ser vi på Coor flera anledningar att riskminimera genom att tillföra den här typen av utbildning för vår personal. Vi är mycket stolta över att ha den kompetensen och erfarenheten inom Addici som möjliggör utbildning av den här typen på bred front, säger Magnus Wikström, vd Coor i Sverige.

Utbildningen har anpassats för de olika verksamheterna inom koncernen som bland annat fastighetsdrift, lokalvård, restaurang och arbetsplatsservice men också ledning och staber. Utbildningen genomförs både internt på Coor och för  kunder.

Dotterbolaget Addici har utfört säkerhetsrelaterade utbildningar sedan bolaget grundades på 80-talet. Samtliga instruktörer arbetar operativt i verksamheten och verktygen i utbildningarna används praktiskt varje dag.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
CWS Sweden ökar närvaron i Norrland genom förvärv av Kem-Man
Ny vd för Städarna i Jönköping
Riksbyggen utvidgar marknadsområden
Lifeclean avser göra riktad emission
Han blir ny vd för Hako
Essity kvartalsrapport: "Nettoomsättningen ökade kraftigt"
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.109