23948sdkhjf

Kliver in hos Caverion

Caverion har rekryterat Krister Poole Jönsson till posten ansvarig för projektverksamheten i Sverige och tar även plats i den svenska divisionsledningen.

Han tillträder den 17 januari och kommer närmast från Zumtobel där han under tre år ansvarat för verksamheten i Norden och Baltikum.

– Det är fantastiskt roligt att få in Kristers kompetens i bolaget och ett starkt tillskott. Tillsammans med kompetenta medarbetare och ledningsgruppskollegor fortsätter vi nu utveckla våra arbetssätt för en smart och hållbar framtid. Vi kommer även framåt att vara en tillgång för kunder och utvecklande för medarbetare, säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige.

Därtill har Hans Orre tillträtt som tillförordnad regionchef Syd & Väst Service under senhösten. Hans Orre efterträder Daniel Backman som lämnar bolaget för andra uppdrag.

Caverion guidar kunder genom hela den tekniska livscykeln – från design och konstruktion och rådgivande tjänster, till projekt, tekniskt och industriellt underhåll samt Facility management.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
CWS Sweden ökar närvaron i Norrland genom förvärv av Kem-Man
Ny vd för Städarna i Jönköping
Riksbyggen utvidgar marknadsområden
Lifeclean avser göra riktad emission
Han blir ny vd för Hako
Essity kvartalsrapport: "Nettoomsättningen ökade kraftigt"
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.094