23948sdkhjf

Kliver in hos Caverion

Caverion har rekryterat Krister Poole Jönsson till posten ansvarig för projektverksamheten i Sverige och tar även plats i den svenska divisionsledningen.

Han tillträder den 17 januari och kommer närmast från Zumtobel där han under tre år ansvarat för verksamheten i Norden och Baltikum.

– Det är fantastiskt roligt att få in Kristers kompetens i bolaget och ett starkt tillskott. Tillsammans med kompetenta medarbetare och ledningsgruppskollegor fortsätter vi nu utveckla våra arbetssätt för en smart och hållbar framtid. Vi kommer även framåt att vara en tillgång för kunder och utvecklande för medarbetare, säger Uno Lundberg, vd, Caverion Sverige.

Därtill har Hans Orre tillträtt som tillförordnad regionchef Syd & Väst Service under senhösten. Hans Orre efterträder Daniel Backman som lämnar bolaget för andra uppdrag.

Caverion guidar kunder genom hela den tekniska livscykeln – från design och konstruktion och rådgivande tjänster, till projekt, tekniskt och industriellt underhåll samt Facility management.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078