23948sdkhjf

Blir finanschef för Forenede

Rekryteras internt från Förenade Service i Sverige och tar plats i koncernledningen.

Gisela Sandin har precis tagit över rollen som finanschef för Forenede koncernen och tar även plats i koncernledningen. Hon rekryteras internt och kommer närmast från posten som finanschef för Förenade Service AB i Sverige.

– Gisela har varit involverad i transformationen av Forenede Koncernen under det senaste året, hon känner om vår nya strategi och under fyra år har hon hjälpt till att professionalisera Förenade Service AB avsevärt. Därför var det ganska självklart att erbjuda Gisela rollen som group CFO, och jag ser särskilt fram emot det fortsatta samarbetet kring Forenedes transformation som vi redan är i full gång med, säger Lars Folkmann, vd för Forenede Koncernen i en kommentar.

Gisela Sandins fokus i sin nya roll kommer att ligga på strategisk ledning, utveckling och digitalisering och hon får även ansvar för viktiga koncernprojekt inom IT, ekonomi och upphandling.

– Vi har stora ambitioner för Uniteds räkning och jag ser fram emot att hjälpa till att leverera på dem. United Group måste vara ett modernt och innovativt företag med engagerade medarbetare. Det är så vi säkerställer att vi levererar branschens bästa lösningar inom service- och omsorgssektorn till våra tusentals kunder i Danmark och Sverige. Utvecklingen kräver förstås att man vågar göra förändringar för att få fram det absolut bästa i ljuset, och det är jag redo för, säger Gisela Sandin i en kommentar.

Gisela Sandin har trettio års erfarenhet inom ekonomiområdet och uppges ha särskilt god kunskap om facility service-branschen med bland annat tio års erfarenhet från ISS och senast som finanschef för Förenade Service AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.083