23948sdkhjf

Ny chef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Stockholm

Maria Söderberg har rekryterats till posten som ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Stockholm. Hon tillträder den 17 januari och kommer närmast från ett konsultuppdrag hos Norrenergi men har mer än 20 års ledarerfarenhet från företagsledningar och ledningsgrupper i fastighets- och energibranschen.

– Det här jobbet blev verkligen en fin julklapp för mig! Jag har längtat tillbaka till fastighetsförvaltning, efter uppemot fem lärorika år i energibranschen. Därför är jag extra stolt över att få göra det hos just Riksbyggen, som har ett starkt varumärke och med värderingar som känns rätt i magen, säger Maria Söderberg i en kommentar.

Som marknadsområdeschef blir Maria Söderberg ansvarig för en organisation med cirka 130 personer då uppdraget innefattar hela länet med flera lokalkontor och är ett av landets största marknadsområden inom Riksbyggen. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare.

Förutom Norrenergi har Maria Söderberg även arbetat som affärsområdeschef för Fastighetsdrift på HSB och chef för Tjänster & Tjänsteutveckling hos Stockholm Exergi.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
L&T får nytt uppdrag av Region Dalarna
Älvis Städ växer med ny filial
Städbolag tappar kommunala uppdrag efter omfattande brister
Textilia växer med tvätteri i Vetlanda
Rekrytering: Rätt framtoning och nulägesanalys viktigt
Alberts Städservice i konkurs
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.078