23948sdkhjf

Bravida ökar satsning på teknisk FM

Bravida samlar erbjudandet inom teknisk Facility Management i en nordisk FM-organisation för att bättre kunna serva kunder i hela regionen.

”En samlad FM-organisation kommer att göra det möjligt för Bravida att utifrån sin kärnkompetens erbjuda skräddarsydda lösningar”, heter det i ett pressmeddelande.

– Det är intressant att se hur marknaden förändrats från integrerade facility management lösningar med alla tjänster hos en leverantör, till mer specialiserade lösningar baserade på spetskompetens. Där har Bravida definitivt en plats att fylla, vilket vi nu gör med denna satsning kommenterar Lars Täuber, nordiskt ansvarig för Facility Management i Bravida.

Organisationen ska successivt byggas upp och bygger på de affärer inom service som Bravida redan i dag utför åt vissa kunder.

– Det säger egentligen sig självt, att de som gjort de tekniska installationerna har störst kunskap om hur de ska optimeras över tid. Genom att vi på Bravida tar ett helhetsgrepp så kan vi bli en strategisk partner till kunderna gällande energioptimering och fastighetsutveckling, kommenterar Pontus Monthan, chef för Facility Management i Sverige.

FM-organisationen ska förutom i Sverige därmed även etableras i Norge, Danmark och Finland.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063