23948sdkhjf

Miab storsatsar på utbildningar – över 800 lokalvårdare ska få certifikat

Höjer kompetens och kvalitetsstämplar verksamheten med en ny lärplattform för att på egen hand certifiera verksamhetens alla våra lokalvårdare.

Över 800 medarbetare har påbörjat Miabs utbildning för att bli certifierade lokalvårdare, något som som aktören hoppas ska höja kompetensen, statusen och stoltheten i yrket och garantera att alla företagets kunder erbjudas samma kvalitet och bemötande.

– Miab Learning är en långsiktig satsning på kompetensutveckling för att skapa bästa möjliga förutsättningar för alla medarbetare och lyckas i sina roller. Miab Learning är och kommer att vara en de viktigaste byggstenarna i vår fortsatta utvecklingen av företaget, säger Richard Toppar, vd, Miab i en kommentar.

Miab Learning är paraplyet som innefattar aktörens alla utbildningar och nu har arbetet påbörjats med den första delen, Miab Way of Cleaning. Utbildningen är uppdelad i sju delar och innefattar text, filmklipp, ljudfiler och quiz samt fysiska träffar med utbildade instruktörer där medarbetarna blir validerade på de praktiska kunskaperna.

– Vi kan genom den här utbildningen garantera utbildad personal och erbjuda samma goda kvalitet till alla våra kunder. Det är också ett sätt för oss att höja statusen och stoltheten i vad våra lokalvårdare gör på en daglig basis. Utbildningen skapar också trygghet inom yrket och bidrar till nya karriärmöjligheter. Det är en win win för såväl våra kunder, medarbetare som företaget i stort, säger Anna Karlsson som är utbildningsansvarig.

Miab har utgått från SRY, Servicebranschens Yrkesnämnds standard, och skapat en likvärdig utbildning som är nära på helt digital och kan genomföras via telefon, platta eller dator.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Fyra städbolag får uppdrag av Jernhusen
Trafikförvaltningen förlänger avtal om trygghetsvärdar
Vasakronan förlänger IFM-avtal med Coor
Krönika: Ny rättspraxis om golvpriser
Alberts Städservice i nya händer
Orbotech värvar tio: ”Vi går mot strömmen och lägger nu in nästa växel”
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.297