23948sdkhjf

ISS i nytt storavtal med Region Uppsala

Väntas sysselsätta omkring 300 medarbetare inom bland annat lokalvård och vaktmästeri.

ISS har tecknat nytt avtal, med start 1 juli nästa år, med Region Uppsala avseende leverans av servicetjänster till flera vårdinrättningar inom regionen.

Avtalet, som löper på tre år och är värt cirka 125 miljoner kronor per år, omfattar vårdnära servicetjänster, arbete som inte kräver sjukvårdskompetens, och lokalvård till Akademiska sjukhuset, samt vårdnära servicetjänster, lokalvård, vaktmästeritjänster och transporter till övriga vårdinrättningar i regionen som exempelvis folktandvård, vårdcentraler och vårdcentrum i hela länet samt Lasarettet i Enköping.

Efter avslutad avtalsperiod finns möjlighet till förlängning på ett år.

– Vi är mycket stolta över att Region Uppsala gett ISS förtroendet. Regionen är en viktig kund och samarbetspartner och ISS bidrar med en lång erfarenhet och stor kompetens som gör att vi kan möta de höga krav på hygien och kvalitet som efterfrågas. I uppdraget ser vi också ett stort värde i den vårdnära service vi levererar till Region Uppsala – en service som frigör viktig tid för vårdpersonalen, så att deras primära fokus tillåts läggas på vård avpatienter, säger Ulrika S. Andersson, affärsområdeschef på ISS i en kommentar.

Det nya uppdraget väntas sysselsätta cirka 300 av ISS medarbetare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.126