23948sdkhjf

Prevecon ansluter till Briab

Prevecon, grundat år 2000 och specialistkonsulter inom brandskydd och riskhantering, signerade i början av november avtal om ansluta till Briab.

– Nu när Prevecon-gänget ansluter tar vi ett nytt stort steg mot vår målsättning och vision att leda, inte följa. Vi blir större och starkare för våra kunder i hela landet, men i synnerhet i västra Sverige och ner söderöver. Totalt blir vi nu över 40 fantastiska medarbetare på en av landets mest expansiva marknader. Och vi behövs, säger Björn Wulff, vd Briab, i en kommentar.

Prevecons kunder och uppdrag återfinns, precis som Briabs, i en rad olika sektorer: kommun, landsting/region, både statliga och privata fastighetsägare, byggentreprenörer av alla storlekar, industrier, kraftbolag, rikstäckande butiks- och restaurangkedjor, arkitekter och projektledningsföretag.

– Det känns mycket roligt och utmanande att få vara en del av den tillväxtresa vi nu ansluter till. Under våra samtal har vi insett alla våra beröringspunkter och att våra verksamheter passar väl ihop och kompletterar varandra på många sätt. Det ger oss fantastiska möjligheter att stärka vårt erbjudande till marknaden, men även för våra medarbetare att utvecklas, säger Fredrik Hellgren, vd och delägare Prevecon.

Briab har tidigare förvärvat Projsec och stärker nu erbjudandet av inom brand, risk och säkerhet ytterligare.

Prevecon har 23 medarbetare med huvudkontor i Göteborg samt verksamhet i Borås, Uddevalla och Stockholm. Briab har i dag 160 medarbetare och kontor på sju orter runt om i Sverige. Bolaget grundades 2002.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079