23948sdkhjf

Tjänst för mer hållbara tvättar kammade hem innovationspris

Coor och samarbetspartnern Mimbly har förärats International Facility Management Associations, IFMA, pris bästa FM-innovation för utveckling av hållbara tvättlösningar och Mimboxen.

– Att samarbeta med Coor bevisar att storbolag och start-ups kan jobba tillsammans, på riktigt. Vi har fått hjälp med allt från input till produktutveckling, kontakter inom branschen till att kunna hitta en affärsmodell som passar oss båda. Coors fokus på hållbarhet och innovation är något som jag hoppas inspirerar andra inom branschen att våga jobba med start-ups i tidig fas, säger Isabella Palmgren, vd och medgrundare av Mimbly.

Coor vinner därmed innovationspris för tredje året i rad och gör det i år tillsammans medMimbly som grundades som ett studentprojekt på Chalmers tekniska högskola 2017. Genom Mimboxen, som kopplas till tvättmaskinen, tittar företaget på ett antal stora miljöproblem som vattenförbrukning, energieffektivitet och mikroplaster.

– Att vinna IFMAs innovationspris för tredje året i rad är fantastisk roligt och samtidigt ett bevis på att vi har en väl fungerande innovationsförmåga där vi kontinuerligt identifierar, utvecklar och lanserar innovativa tjänster och lösningar som har ett gripbart värde för våra kunder, oss själva och för samhället i stort. En viktig komponent i detta är våra samarbeten med nya innovativa bolag så som Mimbly. Vi på Coor vill därför rikta ett stort tack till Isabella och hela team Mimbly. Det är så otroligt spännande och värdefullt att få vara med och bidra på er resa, säger Fredrik Sandqvist, head of innovation på Coor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078