23948sdkhjf

Timewawe och Städkörkortet i samarbete

Affärssystemföretaget Timewawe knyter samarbetsband med utbildningssatsningen Städkörkortet. Samarbetet innebär att Timewawes kunder får rabatt på den digitala utbildningen.

– Det känns väldigt bra att kunna erbjuda våra kunder en oberoende basutbildning som inte bara matchar våra kunders behov innehållsmässigt utan även medger nödvändig flexibilitet i genomförandet. Att utbildningen kan ha ett fokus på hemstädning är också välkommet, där saknas det idag ett tydligt alternativ. Nu kommer alla få möjligheten att stärka och kvalitetssäkra sin verksamhet, säger Anders Bäckman, integrations- och partneransvarig på Timewave.

– Samarbetet med Timewave känns naturligt då Timewave är det marknadsledande affärssystemet inom professionell hemservice och via vårt samarbete når vi många av de städföretag som idag har fokus på hemstädning, säger Christina Holmefalk som driver utbildnings- och konsultföretaget Christina Holmefalk Städutbildningar.

Städkörkortet lanserades förra hösten på initiativ av Christina Holmefalk i samarbete med Wacano, som är specialiserad på utbildningspoddar och Swedish4u som erbjuder utbildningar i yrkessvenska.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
L&T får nytt uppdrag av Region Dalarna
Älvis Städ växer med ny filial
Städbolag tappar kommunala uppdrag efter omfattande brister
Textilia växer med tvätteri i Vetlanda
Rekrytering: Rätt framtoning och nulägesanalys viktigt
Alberts Städservice i konkurs
Andra Nordiska Medier
Dagens Handel
Life Science Sweden
Recycling

Sänd till en kollega

0.141