23948sdkhjf

Ny vd för Carnero / Tengella

Den 4 oktober kliver Daniel Theorin in i rollen som vd för Carnero och Tengella, som utvecklar och säljer molnbaserade affärssystem. Daniel Theorin kommer närmast från IT-konsultbranschen där han varit kontorschef, med fokus på försäljning, på Consid i Gävle. Innan dess har har arbetat som säljare på Bonnier New Sales. Han har även en bakgrund som professionell fotbollsspelare och har skrivit boken ”Som ett proffs”.

Carnero startades för 15 år sedan och Tengella, som är skräddarsytt just för städbranschen, tillkom 2013.

– Även om vi under de första åren hade ett antal kunder inom andra branscher så framgick det ganska tidigt att det var just inom städ och renhållning som de stora utmaningarna och behoven fanns, säger grundarna Jimmy Oscarsson och Roger Svens i ett pressmeddelande.

Grundarna lämnar nu den operativa delen men är enligt uppgift fortsatt engagerade ägare.

Daniel Theorin inledde sin yrkesbana som arbetsledare och lokalvårdare på Norrlands Miljövård, som numera ingår i Coor, och på First Hotel i Härnösand.

– Det ser jag som en stor fördel i arbetet med att se våra kunders utmaningar och perspektiv. Det värmer i hjärtat att veta att Carnero/Tengella gör skillnad och tillför nytta i många företag i Sverige, säger Daniel Theorin.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093