23948sdkhjf

Lidingö tecknar avtal för 27 miljoner

Lidingö stad är uppenbarligen nöjda med maten på skolor, förskolor och äldreboenden. Ett nytt avtal har nämligen tecknats med ISS, som har varit måltidsleverantör till Lidingö stad sedan 2007. Det nya avtalet, som är värt cirka 27 miljoner kronor per år, startar den 1 november och sträcker sig över tre år med möjlighet till förlängning i ytterligare två år. 

Avtalet innefattar både serverad mat på skolor och äldreboenden samt matlådor till brukare inom hemtjänsten. Totalt omfattas 18 enheter i kommunens södra område.

– Vi är otroligt glada över förtroendet att få leverera välsmakande och näringsriktiga måltider till elever och äldre inom Lidingö stad. Det är en trygghet både för oss och för kommunen att vi har en god kännedom om området och enheterna från tidigare leveranser, och nu ser vi verkligen fram emot att få fortsätta utveckla måltidsupplevelsen tillsammans med våra matgäster, med stort fokus på hållbarhet när det gäller allt från råvaror till matsvinn, säger Sofia Bracamonte, regionchef Food Services, ISS.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079