23948sdkhjf

Kontorsspecialist satsar på städ

AJ Produkter, som erbjuder inredningslösningar till framför allt kontor, breddar sitt erbjudande med kontorsstädning.

– Vi tycker det är spännande att även kunna erbjuda kringtjänster till våra kunder. Vi har kontakt med hundratusentals kontor och i dag finns inget bra sätt att boka kontorsstädning. Vi vill skapa ett smidigt sätt att få denna hjälp av lokala professionella städfirmor. Arbetsplatsen är ett andra hem för många och det behöver också bra omvårdnad, säger David Bray, vice vd på AJ Produkter.

AJ Produkter tar hjälp av Bokahem, ett affärssystem för hemstäd och mindre kontor, utvecklat i samarbete med TimeWave. Nu breddas Bokahems tjänster med kontorsstädning.

– Vi är väldigt nöjda med att ha en stark partner i AJ Produkter som kan nå ut till kontoren. Vi ska göra det lika enkelt att boka kontorsstädning som det är att boka hemstädning. Många av städföretagen som är anslutna till Bokahem erbjuder redan i dag kontorsstädning men vi är intresserade av att ta in fler företag i många städer eftersom det är viktigt för AJ Produkter att vara rikstäckande, säger Göran Gustafsson, produktägare av Bokahem.

Konceptet testas i mindre skala under sommaren för att lanseras rikstäckande till hösten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.283