23948sdkhjf

Uppdaterat om storkökshygien

Branschföreningen BPHR har lanserat en uppdaterad version av faktaboken om storkökshygien ”Professionell rengöring och hygien. Egenkontrollens grundförutsättningar”. Boken innehåller fakta och ska ge goda kunskaper på områden som rör hygien och rengöring i alla typer av storhushåll och detaljhandel inbegripet catering, personalmatsalar, allmänna serveringsställen, restauranger eller liknande livsmedelsservice och affärer.

BPHR (Branschföreningen Professionell Hygien & Rengöring) är branschorganisation för företag som importerar, tillverkar och marknadsför kemisk-tekniska produkter, redskap och maskiner för professionell hygien, rengöring och underhåll.

Målgruppen är personer med verksamhets- och kvalitetsansvar, men kunskapen är relevant för alla medarbetare för att trygga god hygien och säkra livsmedel.

BPHR delar med sig av kunskaper och erfarenheter från leverantörer av produkter för professionell hygien och rengöring. Medlemmar i BFS (Branschföreningen för Storköksleverantörer) har också medverkat till bokens avsnitt om storköksapparater och inredningar samt om diskhygien och diskekonomi.

Boken går att ladda hem som kostnadsfri pdf på BPHR:s hemsida.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.094