23948sdkhjf

Verktyg i kampen mot covid-19

En ny hemsida med rapporter och verktyg, det är Torks bidrag för att hjälpa företag möta kraven på ökad hygien till följd av covid-19.

”Säkra den nya hygienstandarden” är namnet på Torks nya webbplats. Här kan man ladda ned det kostnadsfria verktyget ”Back to Business” som innehåller vetenskaplig kunskap, praktiska tips och information om produkter och tjänster som hjälper till att hålla verksamheter och anläggningar hygieniska och hälsosamma.

Enligt en undersökning från Tork uppger 81 procent att de har högre förväntningar på hygiennivån på offentliga toalettutrymmen i dag jämfört med innan covid-19.

– Även fortsättningsvis kommer företagens hygien att granskas mer än någonsin tidigare, säger Don Lewis, President Professional Hygiene vid Essity, i en pressrelease.

På mässan Interclean Amsterdam Online 2020, som pågår mellan 3-6 november, bygger Tork vidare på initiativet. Bland annat genom att delta i paneldiskussioner för att dela kunskap, verktyg och inspiration under och efter evenemanget.

Undersökningen genomfördes av United Minds i samarbete med CINT i April 2020. Undersökningen omfattade sju marknader – England, USA, Tyskland, Frankrike, Spanien och Sverige – med totalt 7 067 svarande.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125