23948sdkhjf

Samhall och Max tar nya steg

Fördjupat samarbete mellan Samhall och Max kan leda till anställningar.

Samarbetet mellan burgarrestaurangen Max och Samhall inleddes för snart 20 år sedan. Nu har ett nytt avtal tecknats som sträcker sig fram till år 2025.

Samhall kommer fortsatt att ansvara för lokalvård och yttre fastighetsskötsel hos Max. Vid sidan av servicetjänsterna innefattar det nya avtalet också en gemensam strategi för hur fler av Samhalls medarbetare kan få en anställning hos Max.

– Det känns fantastiskt bra att vi nu kan ta nästa steg i vårt samarbete. Hos Max får våra medarbetare möjlighet att utvecklas i viktiga serviceyrken samtidigt som vi stärker Samhall som en av landets ledande serviceleverantörer, säger Jonas Rieck, affärsområdesdirektör på Samhall.

– Samarbetet öppnar inte bara upp möjligheten att anställa fantastiska medarbetare utan sporrar oss också till förbättring och hållbar utveckling, till exempel inom lokalvård. Genom att ta tillvara på människors möjligheter så skapar vi nya lösningar och en miljö där alla känner sig välkomna, både som medarbetare och som gäst, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max Burgers.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.11