23948sdkhjf

Ny CFO för Vardagsfrid

Städbolaget Vardagsfrid rekryterar från Bonnier New Sales och öppnar i Uppsala och Västerås.

Hayden Baker tar över rollen som ekonomichef för Vardagsfrid och därmed ansvaret för ekonomi, redovisning och löner. Han kommer närmast från Bonnier New Sales där han jobbat med business control.

– En förståelse för en abonnemangsmodell och kontinuerlig kundnöjdhet är a och o för att förstå hur vi löpande skapar nöjda städkunder varje vecka, säger Vardagsfrids vd Torkel Kristoffers via ett pressmeddelande.

– Det är få andra branscher som så aktivt kan förändra integrationsresan för så många, därför är det intressant för mig att vara här. Jag ser fram emot att vara en motor i bolaget, att med nya processer och strukturer bygga det nya tillväxtbolaget inom städ med överlägset nöjda kunder, säger Hayden Baker.

Vardagsfrid startade 2012 och har idag närmare 150 anställda. Företaget, som under tre års tid har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri, har expanderat på två nya orter de senaste månaderna med en handfull nyanställda.

Uppsala drog i gång i juni under ledning av Milena Migowska och Västerås i dagarna, med Marcela Cevallos som teamledare. Arbetsledarna driver sina marknader lokalt ihop med marknad, kundservice samt kollegor på plats i respektive stad.

 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.207