23948sdkhjf

Årets Arbetsledare – här är finalisterna

Kategoribeskrivning Årets Arbetsledare:

Arbetsledare fyller en viktig funktion och har ett stort ansvar. Arbetsledaren ska, förutom att arbeta operativt med att styra och utveckla verksamheten, även lösa olika sorters problem som dyker upp. Dessutom ingår ett HR-ansvar som många gånger kan vara mer krävande än i andra branscher. Med kategorin Årets arbetsledare vill vi främja och lyfta fram en riktigt god förebild i dessa avseenden.

Ann-Stin Eklund, Sodexo AB

Motivering: Ann-Stin har under alla år behållit sitt otroliga engagemang för både kunder och anställda. Hon stödjer medarbetare och skapar engagemang och utveckling för kommande generation. Ann-Stin håller alltid kund och kvalitet högst. Hon säkerställer att personalen har rätt utbildning och kunskap för att kunna göra sitt jobb på ett professionellt sätt. Hon har alltid ansett att den enskilda lokalvårdaren är den viktigaste resurs vi och våra kunder har. Det har hon även säkerställt att alla medarbetare själva också förstår. Hennes stora och breda kunskap och organisatoriska förmåga gör att inget faller mellan stolarna.

Katarina Czarnecki, NRSE Sverige

Motivering: Vilket driv och engagemang denna kvinna har. I dag har företagets verksamhet 70 medarbetare och detta kräver självklart en arbetsledare. Hon är plikttrogen, ambitiös och en extremt ödmjuk chef gentemot sina medarbetare. Hon styr med järnhand men har alltid ett leende på läpparna. Inte nog med att hon alltid gör sitt jobb på ett utmärkt sätt, så är hon kundorienterad och intresserad av att ta fram nya innovativa lösningar för sina kunder, underlätta arbetet utifrån ergonomiskt perspektiv för sina medarbetare och driva affärsutvecklingsrelaterade frågor. Katarina är en riktig ”superwoman” som bör hyllas.

Rahman Kolic, Facila i Sverige

Motivering: Rahman är en person som alltid sätter sin personal och kunden i fokus. Det är en ren fröjd att se hur han varje dag arbetsdag lotsar personalen med glimten i ögat. Om en kund ringer ser han genast till att lösa vad hen önskar. Inget är omöjligt. Att få ha varit med Rahman på hans resa, från att vara en i gruppen till att bli arbetsledare är både roligt och innehållsrikt. Han bryr sig om sin personal, har hjärtat på rätt ställe och sprider glädje när han sjunger och visslar. Gruppen är alltid viktigast och han behandlar alla på samma sätt. Rahman älskar verkligen sitt arbete och har en yrkesstolthet som gör att hela gruppen sträcker på sig.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094