23948sdkhjf

Clean Bright Awards: Finalister Årets framtidslöfte

En ny generation bidrar med visioner och ambitioner i branschen. Linda Lindegren, Rebecka Åberg och Marika Kroon är stjärnorna som tävlar om att få kalla sig Årets Framtidslöfte i Clean Bright Awards.

Kriterier för kategorin Årets Framtidslöfte:

Priset delas ut till en yngre person med stor potential. Personen har med sina egenskaper stora möjligheter att i framtiden sätta prägel på branschen och premieras för kreativitet, nyfikenhet, engagemang och nytänkande.

Finalist Linda Lindegren, Tierpsbyggen

Motivering: Linda motiverar och engagerar sina medarbetare på ett innovativt och proaktivt sätt. Hon är intresserad av framtidens digitalisering inom lokalvårdsyrket och att genom utveckling och lyhördhet höja statusen inom lokalvården. Linda har deltagit mycket aktivt i att implementera ett digitalt verktyg på Tierpsbyggen med lyckat resultat. Jag anser absolut att Linda är årets framtidslöfte.

Finalist Rebecka Åberg, Städarna i Närke

Motivering: Rebecka har på kort tid tagit klivet från helt grön i yrket till en riktig värdebärare hos oss. Under sitt första år har hon med ödmjukhet och skicklighet visat goda resultat och ett utmärkt kundsamarbete. Rebecka är en medarbetare som alla företag vill ha, hon säkerställer alltid kvaliteten, bidrar till effektivisering och förbättring i den dagliga verksamheten och skapar en trygg och rolig miljö för hela arbetsgruppen.

Finalist Marika Kroon, Örebro universitet

Motivering: Trots sin unga ålder är Marika en slipad diamant. Hon kan redan det mesta inom städbranschen, alltifrån upphandling, ekonomi, kalkyleringar och personalfrågor till utbildning. Hon är snabblärd, har ett brinnande intresse för branschen och är alltid i farten. Marika har en härlig personlighet och blir snabbt omtyckt av både kunder och vår egen personal. Inget är omöjligt för henne. Marika kommer att ge avtryck i städbranschen i framtiden. Hon är väl värd detta pris.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.14