23948sdkhjf

Clean & Facility 2020 ställs in

Branschmässan Clean & Facility 2020 ställs in med hänvisning till regeringens påbud att fortsätta begränsa folksamlingar till högst 50 personer.

– För oss som arrangör är säkerhet och hälsa för besökare, utställare, partners och medarbetare av högsta prioritet. Vi följer och möter nogsamt rekommendationer och instruktioner från Folkhälsomyndigheten, säger projektledare Birgitta Tängnander. 

– Med tanke på att vi sett en kraftigt sjunkande påverkan av viruset i vårt samhälle under sommaren hade vi verkligen hoppats på lättade restriktioner under hösten och därmed kunna genomföra mässan i oktober. Något vi också arbetat och planerat för in i det sista.

Mer än någonsin finns ett behov för branschen att mötas för att dela kunskap och information. Nu när hygien och rengöring är högt prioriterat i hela samhället skulle alla gynnas av att nyckelpersoner och branschdrivande företag kan mötas på ett säkert sätt.

– Redan 2018, i samband med den förra mässan i Stockholm, startade jag upp arbetet inför året mässa. Efter nästan två års arbete och planering känns det just nu som om jag har sprungit ett maraton och inte orkat de sista två metrarna fram till mållinjen, säger Birgitta Tängnander.

Clean Bright Awards är visserligen påverkat men långt ifrån inställt. Finalisterna presenterades i fredags och finalen kommer att arrangeras, sannolikt digitalt, under hösten. Branschens duktiga medarbetare och företag kommer att prisas, hyllas och presenteras på cleannet.se och i tidningen Rent.

Planeringen för nästa mässa är i full gång och vi återkommer löpande med information på cleannet.se

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078