23948sdkhjf

Ny digital städmässa

Den 8-10 september genomförs Cleaning Interactive TM – världens första virtuella mässa för städindustrin.

Mässbranschen, som så många andra näringar, står inför stora utmaningar på grund av corona-pandemin. Cleaning InteracitveTM är en ny typ av mötesplats där branschen ska kunna mötas säkert och effektivt. 

Mässan består av en interaktiv scen med såväl VR (virtual reality) som AR (augmented reality) där besökarna kliver in i utställarnas virtuella värld för att delta och samtala i realtid.

Alla standardelement för en vanlig mässa inkluderas i upplägget, såsom individuella möten, demonstrationer och nätverkande.

Evenemanget kommer också vara tillgängligt efter mässan vilket förlänger utställarnas möjligheter att skapa kontakt och marknadsföra sig.

– Pandemin har öppnat nya positiva förändringar i vårt sätt att göra affärer. Det är dags att omvärdera varför vi besöker event och vilka resultat vi förväntar oss. Att skapa kontakt med nya kunder och leverantörer är fortfarande den primära drivkraften och vårt virtuella event säkerställer detta, samtidigt som vi håller oss inom nya säkerhetsramar och krav, säger Ceris Burns, vd för CBI VR Experiences som anordnar mässan.

Mer info om mässan: www.cleaninginteractive.com

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094