23948sdkhjf

Coor förlänger IFM-avtal

Coor har arbetat med Telia Company i Norden i mer än tio år och förlänger nu avtalet i ytterligare fem år.

Avtalet med Telia Company i Norge och Sverige är ett s k vested-outsourcing-avtal och gäller i fem år till ett värde av drygt 100 MSEK årligen.

Vested-avtalet omfattar ett stort antal servicetjänster inom arbetsplatsservice, till exempel lokalvård, reception och konferensservice. Coors åtagande omfattar leverans till cirka 50 driftställen i Sverige och Norge.

Målet med avtalet är att utveckla FM-leveransen mot Telia Companys viktiga affärsmål, som t ex kostnadsbesparingar och ökad användarnöjdhet med stort fokus på hållbarhet och innovation.

– Telia Company är en kund med höga ambitioner, vilket ställer krav på oss som leverantör. Jag ser det nya avtalet som ett ytterligare bevis på Coors marknadsledarskap i Norden och ser fram mot att fördjupa samarbetet ytterligare, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef på Coor i ett pressmeddelande.

Vested outsourcing är en avtalsform där kund och leverantör under en längre tid arbetar fram ett avtal tillsammans. Samarbetet och affärsmodellen bygger på att båda parter arbetar tillsammans mot uppsatta mål, som mäts med överenskomna nyckeltal.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094