23948sdkhjf

Satsar på företagscampus i Göteborg

Långsiktigt nyckelavtal innebär att Technopolis koncept nu ska implementeras fullt ut.

Redan 2016 förvärvade det finska fastighetsbolaget Technopolis, som är specialiserade på smarta kontorslösningar i norra Europa, fastigheten Gårda 13:6 om drygt 34 000 kvadratmeter intill Nya Ullevi.

Planen har hela tiden varit att förvandla fastigheten till ett modernt företagscampus med service och smarta lösningar för att underlätta kundernas affärsverksamhet. Fyra år senare är nu avtalet med den största kunden Telia äntligen på plats.

– Det går enligt plan, det har bara tagit mycket längre tid än det från början var tänkt. Nu ser vi fram emot att också välkomna nya kunder till vårt campus, säger Johan Herner, Business Unit Director för Technopolis Sverige.

Planen för den stora fastigheten är att implementera samma koncept som Technopolis har på sina andra företagscampus internationellt.

Avtalet med Telia innebär att en omfattande ombyggnation av fastigheten nu sätter igång. Utöver Telia inrymmer fastigheten idag bolag som Fujitsu, Asics och SOTI, men Technopolis har plats för fler.

– Vårt koncept är att erbjuda en servicenivå som ligger långt utöver det man kan förvänta sig av sin hyresvärd, oavsett om det handlar om receptionstjänster, mötesmöjligheter, smart arbetsplatsdesign eller gym- och friskvårdsfaciliteter, säger Johan Herner.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125