23948sdkhjf

Förlänger avtal med Sodexo

Region Östergötland förlänger FM-avtal med Sodexo Stockholm för både den östra och den västra länsdelen.

Region Östergötland förlänger FM-avtalen med serviceleverantören Sodexo gällande både den östra och västra länsdelen. Avtalen förlängs med två år vardera och gäller bland annat lokalvård, inre logistik, patientmåltider, reception och annan verksamhetsnära service.

Sodexo och Region Östergötland har byggt upp ett nära samarbete och en ömsesidig vilja att testa nya lösningar i syfte att utveckla servicetjänsterna på sjukhus och andra vårdinrättningar. Ytterst handlar det om att avlasta vårdpersonalen och bidra till en patientnära service.

Det finns en ständig dialog kring hur lokalvård kan bryta smittvägar, något som blivit extra aktuellt i tider med coronaviruset, skriver Sodexo i ett pressmeddelande.

– Region Östergötland har fokus på utveckling vilket gör samarbetet extra spännande. Vi känner ett stort förtroende från regionen och har genomfört ett antal testprojekt. Det finns en omfattande kompetens hos våra medarbetare och synergier mellan våra uppdrag i regionen som gör att vi kan vara snabbfotade och flexibla när vårdens behov förändras, säger Stefan Forsgren, operativ direktör, Healthcare Sodexo Sverige.

Uppdragen i de båda avtalen sysselsätter cirka 200 medarbetare och gäller t o m 2023-01-31.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.344