23948sdkhjf

Växer under krisen

Alla kringtjänster och flexibla hyresavtal efterfrågas alltmer under corona-krisen.

Coworkingföretaget Convendum är ett av de många företag som de senaste åren etablerat sig för att ge små- och medelstora företag som vill ha flexibla hyresvillkor ett annat sätt att hyra kontorslokal på.


Nu ser man att även stora företag efterfrågar konceptet. Skillnaden märktes redan för ett par veckor sen.

– Tidigare var det mest mindre och medelstora företag som vände sig till oss. Men nu märker vi hur även stora företag hör av sig och är intresserade, säger marknadschef Paul Linderoth.

– Traditionella hyresavtal för lokaler och kontor ligger ju ofta på 3-5 års avtalstid med en fast storlek på ytan. Vi erbjuder flexibla, korta hyresavtal som gör det möjligt för ett företag att t ex gå ner i arbetsyta snabbt om det behövs. Vi tror att Corona-krisen kommer att få företag att tänka till och se över alla kostnader. Vårt koncept är en helhet – färdiga arbetsplatser med allt som är runt omkring ett kontor: reception, gym, städ, IT, gemensamma ytor etc.

Convendum kommer under 2020 att etablera sex nya anläggningar i Stockholms innerstad och ytterområdena. Under april etablerar man ett nytt koncept i Umami Park i Sundbyberg – Big Office som riktar sig mot företag med 30 eller fler anställda.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094