23948sdkhjf

Procurator går in i beredskapsläge

För att säkra leveranser under rådande pandemi av coronavirus har Procurator gått in i beredskapsläge gällande leveranser, lager och personal.

Bolaget har infört ytterligare skärpta procedurer och förhållningsregler för att säkra leveranser.

All personal iakttar de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten utfärdat för god handhygien och minskad risk för smittspridning. Alla resor och fysiska möten inom Procurator har begränsats och digitala möten prioriteras.

Inga externa besökare tillåts in på lagret annat än i de fall reparation, service eller annan kritisk funktion krävs. Om lagret drabbas av smitta träder en färdig beredskapsplan ikraft. Även Procurators logistikpartner DSV har vidtagit strikta förhållningsregler för sin personal.

Under rådande omständigheter har Procurator fattat beslut att prioritera leveranser till samhällskritiska funktioner bland annat sjukvård och äldreomsorg.

Det råder brist på främst personlig skyddsutrustning samt hygienprodukter.

"I dagsläget kan vi inte lämna leveransbesked på dessa varor då vi endast får tilldelning från tillverkarna efter vad de har tillgängligt, inte efter vad vi har beställt. Flera länder har även lagt exportförbud då landet själv har behov av produkterna och vi vet inte hur länge stoppet gäller, skriver Procurator i ett pressmeddelande.

Alla Procurator- samt Supplies Direct-butiker runtom i landet har fortsatt öppet med införda regler för hygienrutiner.

Procurator levererar kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar till kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078