23948sdkhjf

Tecknar nytt, utökat avtal med Borealis

Coor får förnyat förtroende av Borealis och tecknar nytt femårigt avtal gällande leverans av integrerade facility management-tjänster (IFM).

Avtalet är värt ca 100 MSEK på årsbasis och börjar gälla under första kvartalet 2020.

Coor ska leverera integrerade servicetjänster inom arbetsplatsservice och fastighetsservice till Borealis ca 1 000 medarbetare och 140 byggnader vid anläggningen i Stenungsund. Tjänster som ingår är bland annat fastighetsskötsel, om- och tillbyggnader, återvinning, reception, telefoni, posthantering, restaurang, lokalvård samt säkerhet och bevakning.

I och med det nya uppdraget kommer Coor att leverera lokalvård i egen regi.

Borealis producerar plastråvara för kablar för energiöverföring, kommunikationskablar, rörsystem, fordonsdetaljer och avancerande förpackningar. Uppdraget kräver ett gediget kvalitetssäkringssystem för serviceleveransen som matchar de högt ställda kraven i kemisk industri.

– Vi har samarbetat under många år och är mycket nöjda med hur de hanterar uppdraget hos oss. De har stort fokus på säkerhet och kontinuerliga förbättringar, i linje med Borealis utveckling, kommenterar Wouter Verheyden, Plant Availability & Turn-Around Manager för Borealis i Stenungsund.

– Det är mycket glädjande att Borealis väljer att förlänga vårt samarbete. Verksamheten är komplex med högt ställda krav på arbetsmiljö, säkerhet och kvalitet, och vår målsättning är att fortsätta utveckla våra tjänster tillsammans med Borealis genom nya innovativa lösningar för serviceleveransen, säger AnnaCarin Grandin, vd Coor i Sverige.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094