23948sdkhjf

Succé för Clean & Facility i Örebro!

Första gången mässan landade i Örebro, på Conventum Arena, strömmade besökarna till under båda dagarna. Antalet blev långt över förväntan, enligt projektledare Birgitta Tängnander.

Lokalen var perfekt för tidningen Rents mässa och utställarna, som var 48 stycken var väldigt nöjda med både besökarkategorierna och lokalen. Utställarna hade byggt inbjudande montrar och gjort det lätt för besökarna att se vad branschen har att erbjuda för produkter och tjänster. Här fanns allt – från de små viktiga detaljerna till de stora investeringarna; både väl utprovade produkter till nyheter.

Läs också: "Dags att städa upp i patriarkatet"

På ett torg i mitten av utställningslokalen fanns möjlighet att prova på en rad olika städmaskiner. Det blanka, vita golvet på mässan har väl aldrig varit så välpolerat.

Alla Drop-in seminarierna under båda dagarna fick intresserade åhörare. Det handlade om karriärmöjligheter, Kommunikation över gränser, Att städa ger bra träning, Status och attityder och om att våga ta betalt för sina tjänster.

Mässan första dag avslutades med prisutdelningen till vinnarna i Clean Bright Awards 2019.

Totalt antal besökare under mässans två dagar var 1850.

Till Örebro kommer Clean & Facility-mässan gärna tillbaka. Men först slår mässan upp portarna i Stockholm den 7 och 8 oktober 2020, om ett år alltså.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094