23948sdkhjf

Tork lanserar digitala städplaner

Nu lanserar Tork, ett varumärke från Essity, en ny mjukvara för städning.

Verktyget som kallas Tork Digitala Städplaner, digitaliserar planering och arbetsledning, för att ge effektivare städrutiner och underlätta för lokalvårdarna. Verktyget ska också underlätta rapportering och kontroll av ansvarsområden för städledaren.


År 2014 lanserade Essity som första företag ett sensorsystem för pappers- och tvåldispensrar och personräknare i toaletter – Tork EasyCube. Ett system som används för datadriven städning som bidrar till tidsbesparingar, ökad kvalitet och nöjda kunder.

– Den nu lanserade mjukvaran är en fristående modul som ingår i Tork EasyCube. Den är dessutom gratis att använda upp till 30 platser/rum. Men städplanerna kan också uppgraderas och kopplas ihop med EasyCube, förklarar Janne Müntzing, Commercial Director, Tork Sverige.
– Städplanerna är ingen app utan en tjänst i molnet som man kommer åt via länk. Vill man använda tjänsten för fler än 30 platser/rum måste man betala en abonnemangsavgift.Mjukvaran inkluderar funktioner för planering, kommunikation och administration. Lokalvårdare kan snabbt felsöka och rapportera problem till städledarna genom att kommunicera och ladda upp bilder direkt i verktyget.

Det finns en mailadress dit man kan skicka frågor om man behöver hjälp med programmet. Svar ska komma inom 48 timmar.

– Vi jobbar självklart för att korta den tiden så mycket som möjligt men vi har designat programmet för att det ska vara så självförklarande och användarvänligt som möjligt.

– Vi är inte ensamma med en mjukvara för städare och städledning, men vi såg ett behov av en lättillgänglig, digital lösning inom branschen som kan användas av både stora och små städföretag, säger Janne Müntzing.

– Vi tror att Digitala Städplaner kan vara ett sätt att påbörja ett digitaliserat sätt att arbeta.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093