23948sdkhjf

Världsnyhet på Drop in

Kom och lyssna på det senaste som händer i städbranschen. Missa inte Drop in-seminarierna. Du behöver inte förboka. Läs programmet och välj det som intresserar dig mest.

Här hittar du länk till hela Drop in-programmet, för den 16 och 17 oktober i Örebro.

Några axplock ut programmet:

Vet du vad Internet of Things är och hur det skulle kunna användas i städplanering? Om inte, kom och lyssna till Jørgen Sannesmoen, vd för Datec AS, bolaget som har inlett digitaliseringen av den norska städbranschen. Han berättar om hur världsnyheten CleanPilot Connect fungerar på torsdag morgon, den 17 oktober.

Han har bland annat blivit belönad med det norska branschpriset NFSR för sina insatser som bidrar till en positiv utveckling av städbranschen. Jørgen är en populär talare som kan förklara det digitala på ett lättförståeligt sätt, på äkta ”svorska”.

En annan digital lösning för att förenkla lokalvårdshantering demonstreras av Pali Horvat från Pythagoras, klockan 11 på torsdagen. Han ska visa hur du enkelt kan registrera och uppdatera information om hur dina ytor ska städas, hur lång tid det ska ta och hur mycket det ska. Detta med hjälp av grafiska modeller och/eller listor med information.

Du absolut inte missa final och prisutdelning i Clean Bright Awards 2019 med efterföljande mingel på scenen inne i mässhallens café klockan 15:00 den 16 oktober.Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078