23948sdkhjf

Ny verksamhetsutvecklare på GK

Han går från att ha varit miljö-, kvalitets- och arbetsmiljöchef, till att bli chef för verksamhetsutveckling på Gunnar Karlsen.

Peter Crozzoli kommer att arbeta med förbättringar, att identifiera förbättringar samt att implementera utvecklingsprojekt utefter Gunnar Karlsen Sveriges egna och kundernas behov.

En viktig del i den nya rollen innebär även att implementera och förankra bolagets nya organisationsstrategi.

– Vi kan hela tiden utveckla alla våra olika teknikområden, hur vi genomför service och entreprenader, vilka hjälpmedel vi kan nyttja för att hitta effektivare arbetssätt och uppföljningar.

Peter Crozzoli ska fördela GKs arbete med kvalitet, miljö och arbetsmiljö på fler personer inom organisationen. Syftet är att få fler personer involverade i att driva KMA-arbetet och i att stötta organisationen i viktiga arbetsuppgifter, samtidigt som Peter kan ta ett helhetsgrepp för den övergripande verksamhetsutvecklingen.

– Peter har sedan han började på GK 2011 spelat en viktig roll i att skapa de rutiner och processer som skapat det GK vi alla lever i idag. Mycket av detta arbete är genomfört och därför är det ett naturligt steg för Peter att axla rollen som verksamhetsutvecklare, säger Göran Krawe, vd.

Gunnar Karlsen Sverige ägs av Gunnar Karlsen AS med säte i Oslo, Norge. GK-koncernen har drygt 3 000 medarbetare och en omsättning på drygt 6 miljarder.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.142