23948sdkhjf

Drop In-programmet för Örebro klart!

Nu är programmet för Clean & Facility-mässan i Örebro klart! Mässan erbjuder som alltid ett brett utbud av intressanta och kostnadsfria miniseminarier.

Här presenterar vi ett par av seminarierna du kan lyssna på, gratis, i den så kallade Drop In-hörnan under mässans båda dagar:

10.00 Att driva ett bolag i en lågmarginalbransch är en utmaning

  • Att våga sticka ut, förändra tankesätt och göra saker lite annorlunda gör kanske inte utmaningen lika stor?

  • Kom och lyssna på mig när jag berättar om vikten av att våga och på något sätt bryta ett mönster.

  • Att i det må bra och stå för det du gör att du lyckas ännu lite bättre!

Suzanne Karlsson, Suzz Consulting AB. De senaste tio åren har hon varit med och drivit upp affärsområden, startat bolag, jobbat med värderingsstyrt förändringsledarskap och utvecklats som ledare. Hon har inspirerat andra med föreläsningar och artiklar, rekryterat och byggt upp personalgrupper.

Hela programmet hittar du här.

14.00 Att städa ger bra träning

Kommunerna Karlskoga Degerfors kan visa en unik jämförelse mellan städyrket och träning på gym. Jobba inom städ är fysiskt men inte tungt.

Ett utvecklingsarbete med forskningsstöd kring muskelstyrka, smärta och makten över vardagen, har genomförts vid städverksamheten i Karlskoga och Degerfors kommuner. Resultaten visar bl a att städyrket är fysiskt bättre för kroppen än t ex kontorsarbete. Varierade uppgifter och rörelser är naturligt för kroppen.

I våras lanserade Karlskoga Degerfors sin kampanj ”Ren hård städning”, en jämförelse med hur man tränar på gymmet och började se väldigt många övningar som påminde om städjobbet.

Berättar om satsningen gör Ulrika Lundgren, förvaltningschef och Mikael Nilsson, verksamhetschef städ, Folkhälsoförvaltningen Karlskoga Degerfors kommuner.

Ulrika var den som drog igång utvecklingsarbetet med Örebro Universitet och har lagt mycket tid och resurser på att lyfta städyrket genom certifieringar, utbildningar och att synliggöra personalen på ett positivt sätt. Något som visat resultat i sjukskrivningsprocenten.

Titta igenom drop in-programmet och välj vilka du vill lyssna på. Ofta drar seminarierna så mycket åhörare att sittplatserna tar slut, så vill du inte stå är det bra att vara ute i god tid.

Seminarierna kräver ingen föranmälan – det är bara att gå dit.

Däremot bör du förhandsregistrera dig till själva mässan och skriva ut din kostnadsfria biljett. Registrerar dig gör du på cleanmassan.se. Genom att registrera dig i förväg slipper du köa vid incheckningsdisken när du är på plats.

Hela programmet hittar du här.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078