23948sdkhjf

Städupphandling till Global

Micasa Fastigheter i Stockholm AB tecknar avtal med Global Fastighetsservice AB

Global Fastighetsservice vann Micasas upphandling avseende städning av trapphus och gemensamma utrymmen och kontor i södra Storstockholm.

Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett allmännyttigt bostadsbolag som äger och förvaltar omsorgsfastigheter i Stockholms kommun. Micasa ägs av Stockholms stad och ingår i koncernen Stockholm Stadshus AB. Bolagets huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla ett gott och anpassat boende med rimliga hyror till människor i behov av stöd och trygghet.

Hyresgästerna är till största delen äldre människor med speciella behov vilket också ställer särskilda krav på lokalvårdsentreprenören som ska medverka till att hyresgästernas boendemiljö är både lugn och trygg.

Den totala städytan per vecka uppgår till ca 25 000 kvm och omfattar totalt 19 fastigheter. Avtalet är ett tvåårsavtal med möjlighet till förlängning i två år.

Global ser fram emot ett värdeskapande och långsiktigt samarbete med Micasa, säger Birgitta Wikdahl, affärsutvecklare.

Ett krav i upphandlingen var att anbudsgivare ska arbeta enligt ett miljöledningssystem som följer SS-EN ISO 14001 eller annat likvärdigt miljöledningssystem. Global är ISO-certifierade för både kvalitet och miljö sedan 2006.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.109