23948sdkhjf

Städarna fortsätter växa

Städarna Sverige AB har genom dotterbolag förvärvat samtliga aktier i Baz Hemservice AB av Baz Sweden AB som i sin tur ägs av Robert Eriksson.

– Baz Hemservice är ett fint företag med många bra och ambitiösa medarbetare. Som en del av Städarna kommer bolaget att få ännu bättre förutsättningar att utvecklas i en miljö där allt fokus ligger på kundernas behov av städ och hemservice, säger Robert Eriksson, Baz Sweden AB i ett pressmeddelande.

Baz grundades 2007 i Strängnäs och är ett kvalitetsbolag inom hemservice. Bolaget omsätter idag ca åtta miljoner kronor och hjälper varje månad över 300 privatpersoner och företag med löpande städning med ca 25 medarbetare.

Städarna-koncernen har en affärsvolym på drygt 180 Mkr per år och sysselsätter drygt 500 personer. Målet är att inom fyra år bli Sveriges största hemserviceföretag.

– Vi är otroligt stolta över möjligheten att få förvärva Baz och beslutet är mycket väl avvägt efter flera år av dialog. Vi är mycket glada över att få driva vidare bolaget tillsammans med den nuvarande företagsledningen Stina och Anna, kommenterar Tjoffe Sjögren, koncernchef Städarna.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062