23948sdkhjf

Slipp köa till Clean & Facility

Den 3-4 april arrangeras Mässan Clean & Facility på Malmömässan, Malmö

Anmäl dig i förväg för att slippa kö!

Läs också: Vi ses i Örebro

Drop in-seminarierna är kostnadsfria – ingen föranmälan. Våra gästföreläsare och utställare bjuder på inspiration och kunskap om aktuella branschfrågor. Öppet för alla besökare men kom i tid då platserna är begränsade.

Introduktion är en viktig arbetsmiljöfråga, till och med en laglig rätt. Första dagen och tiden på det nya jobbet sätter avtryck för lång tid framåt.

Marina Edberg, utbildare på Borago, Christina Rösand, kategorichef på Office Depot och Christina Holmefalk, egen konsult & enhetschef för Rengörare Näslund berättar om nya råd och anvisningar.

Ny vägledning för introduktion av nya medarbetare

Du kan också få höra hur ett framgångsrikt integrationsprojekt ser ut? Exemplet kommer från Helsingborg. Kom och lyssna när Åse Kjell, Lernia och Thomas Hansen, hotelldirektör på Scandic Helsingborg berättar på ett av Drop in-seminarierna.

Ett lyckat integrationsprojekt mellan Lernia, Scandic och Arbetsförmedlingen

Varför är Enköpings kommun så bra på att motverka sjukfrånvaro hos kommunens städpersonal? Kent Möller-Andersen, städchef och lokalvårdsenhetens utbildningsansvariga Ulrika Dahlin, Enköpings Kommun berättar om sin utbildningssatsning som gett effekt.

Ökad frisknärvaro i Enköpings kommun

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078