23948sdkhjf

Global städar hos MTR

Från den 9 april ansvarar Global Fastighetsservice för lokalvården på MTR Nordics huvudkontor i Stockholm.

– Vi är otroligt stolta över detta partnerskap med MTR. Vi ser verkligen fram emot att få bidra till MTRs mission om att vara ett ledande globalt företag som med omsorgsfull service länkar samman och utvecklar hållbara samhällen, säger Birgitta Wikdahl, affärsutvecklare på Global, ett dotterbolag till Effekt Svenska AB i ett pressmeddelande.

Läs också: Får serviceavtal med SigtunaHem

MTR Nordic AB är ett helägt dotterbolag till MTR Corporation Ltd (UK) med säte i London och ingår i den globala MTR-koncernen. MTR har ca 4 800 medarbetare som ansvarar för mer än en miljon resor med tunnelbana och pendeltåg i Stockholm varje dag samt snabbtågen mellan Stockholm och Göteborg.

På MTRs huvudkontor på Kungsholmen sitter cirka 200 medarbetare och samtliga stabsavdelningar, med undantag för MTR Express som har huvudkontor på Klarabergsgatan, med närhet till tågen som avgår från Centralstationen.

– Vårt mål är att MTR alltid ska vara tryggt i att våra leveranser utförs med högsta möjliga effektivitet, kvalitet och kompetens, med fokus på en positiv kund- och medarbetarupplevelse kommenterar Birgitta Wikdahl.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.079