23948sdkhjf

Ska städa på tv

Från och med den 13 december ansvarar Effekt för lokalvården på Discovery Networks Swedens huvudkontor i Stockholm.

Effekt Svenska AB har på kort tid först förvärvat Global Fastighetsservice och sedan bildat ett av Sveriges största företag inom klottersanering ihop med Aremo. Nu har det växande serviceföretaget fått ännu en kund i Discovery Networks Sweden.

– Vi är otroligt glada över det förtroende som vi har fått och vi ser verkligen fram emot att få bidra till Discoverys mission om underhållning och upplevelse, säger Mikael Wallner, vd på Effekt.

Discovery Networks Sweden är ett mediehus med tv-verksamhet i Sverige. TV-utsändningen sker från Storbritannien, där företaget SBS Discovery Media Ltd har sitt säte.

Discovery Networks Sweden består av TV-kanalerna Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Investigation Discovery, Discovery HD, Animal Planet HD samt playtjänsten Dplay.

– Vi valde Effekt för att de under hela anbudsprocessen har visat ett stort engagemang och prov på kompetens inom de tjänster som vi önskar få levererade, kommenterar Isabel Coutinho, Facility Manger på Discovery Networks Sweden.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094