23948sdkhjf

Städarna hedrades på Visa vägen-galan

Norrköpingsbolaget fick nöja sig med delad andraplats i finalen.

Visa vägen-priset delas ut av Samhall och uppmärksammar de som går i bräschen för personer med funktionsnedsättning och bryter deras utanförskap på arbetsmarknaden. Bland de som hedrades på måndagskvällens gala hör Städarna AB som efter sin regionala vinst kunde åka hem från Stockholm med en hedrande andraplats i kategorin Årets arbetsgivare och en festlig gala i bagaget.

– Vi letar bara människor som passar in i vårt företag, allt annat är egentligen ointressant, kommenterar koncernchefen Tjoffe Sjögren från Städarna AB.

Den stora Visa vägen-galan genomfördes med pompa och ståt på Vasateatern i Stockholm med bland andra prinsessan Sofia, Peter "Poker" Wallenberg och Visa vägen-juryns ordförande Jan Scherman på scenen.

Städarna AB har sitt huvudkontor i Norrköping. Bolaget har verksamhet på 20 orter i Sverige och drygt 400 anställda, varav 75 procent kommer från någon form av utanförskap.

Årets arbetsgivare blev medicinteknikföretaget Bactiguard och till Årets eldsjäl utsågs Joanna Halvardsson som via sin blogg berättat öppet om livet med aspergers syndrom och bipolär sjukdom typ 2.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063