23948sdkhjf

Rena sängkläder levereras till lägenhetsdörren

Berendsen Textil i unik service till hyresgästerna i Turning Torso.

Som på hotell – men hemma. Från och med nästa vecka kommer hyresgästerna i Turning Torso att kunna få nytvättade och nymanglade sängkläder levererade till lägenheten. Detta tack vare ett samarbete mellan Berendsen Textil Service, IT-konsultbolaget Xgroup och HSB Malmö.

Samarbetet är det första i sitt slag för Berendsen Sverige men försäljningsdirektör Michael Schuster Nyholm menar att det finns en nära koppling till de tjänster man redan erbjuder.
– Berendsen levererar olika typer av textilier till över 70 000 företag och organisationer över hela landet. Att förlänga vårt erbjudande och även erbjuda privatpersoner hotellkänsla i hemmet ser vi som en intressant och naturlig förlängning av vårt existerande erbjudande, säger Michael Schuster Nyholm.

HSB Malmös VD Michael Carlsson ser en stor potential i satsningen.
– Vi söker ständigt nya sätt att utveckla vårt serviceutbud för att skapa mervärde till våra hyresgäster och olika former av hushållsnära tjänster diskuteras ofta. Vi börjar med att erbjuda våra hyresgäster i Turning Torso och så får vi utvärdera om vi ska erbjuda denna service i fler fastigheter, säger Michael Carlsson.

Berendsens Malmöbaserade vd Johanna Persson konstaterar att i dagens samhälle är tid dyrbart och att det blivit allt vanligare att välja bort vardagssysslor som städning för att få tid att umgås med familjen.
– Vi har sett att det finns ett behov och en efterfrågan att även kunna få tillgång till högkvalitativa sängkläder som tvättas och manglas. Då detta är något vi redan gör varje dag till hotellmarknaden i Sverige är det extra kul att nu även få möjlighet att erbjuda de boende i Turning Torso våra tvättjänster, säger Johanna Persson.

Hon betonar att även miljön blir en vinnare.
– Genom att använda ett professionellt tvätteri minskar hyresgästerna sitt miljöavtryck då vi på Berendsen genom åratal av effektivisering och utveckling kan tvätta rent med så lite energi, vatten och kemikalier som möjligt.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094