23948sdkhjf

Herrljunga gillar Trissystemet

Tema Mopptvätt: Gipecos Trissystem en kombination av städredskap och mjukvara.

Gipecos Trissystem är inte mopptvättmaskiner utan ett koncept. I det ingår städredskap och en mjukvara som ska installeras i kundens mopptvättmaskin. Men kunden kan också välja delar av Trissystemet.

Gipecos Trissystem är en kombination av:

  1. städtextilier och redskap
  2. tvätt- och städkem
  3. program för tvätt och impregnering.

Men inte tvättmaskinen, den får exempelvis Electrolux, Miele eller Podab står för.

Enligt Gipecos försäljningschef Christoffer Ohlsson, har de utvecklat flera hundra olika tvättprogram sedan Gipeco och Wascator lanserade de första mopptvättmaskinerna 1989-1992.

– Programmen är ju hjärnan i tvättmaskinen. Om kunden som valt Trissystemet redan har en maskin, omprogrammerar vi den. Och om kunden vill köpa en ny maskin samarbetar vi med tillverkaren av den maskinen.

Gipeco har specialskrivna program för Electrolux, Mieles och Podabs mopptvättmaskiner.

– Själva tricket är att få ihop mjukvara, hårdvara och städmaterial så de fungerar som bäst ihop. Vi bygger vårt tänk kring städklart med olika metoder beroende på golvmaterial, förklarar Christoffer Ohlsson.

Mjukvaran programmeras alltså både efter mopptvättmaskinen och efter kundens behov, men med Gipecos moppar, dukar och olika kem som bas.

– Fördelen är att vi vet allt om våra egna textilier och kem, vilket gör att vi kan anpassa programmen mycket exakt. Tillsammans med städprodukterna i städklart skick, får kunden speciellt bra städresultat, hävdar Christoffer Ohlsson.

Herrljunga kommun har använt Gipecos system i många år, men har valt att bara ha mjukvaran och kemet.

Lokalvårdschefen Marketta Lundström säger att de har mellan 15 och 20 Podabmaskiner som alla har Gipecos mjukvara och kemdoseringssystem.

– Vi kör dem med Gipecos kem som vi tycker är outstanding. Tillsammans med mjukvaran är det väldigt driftsäkert och effektivt. Vi får riktigt bra snurr på verksamheten, säger Marketta Lundström.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095