23948sdkhjf

Stor fest hos Supplies Direct City

Under ett par intensiva timmar var det fullt hus när Supplies Direct City höll öppet hus den 31 augusti i de nya lokalerna i Årsta.

Cirka 300 kunder, leverantörer och andra personer från branschen minglade mellan fullpackade butikshyllor, åt från det rikliga buffébordet och både skrattade och häpnade när ståuppkomikern Patrik Larsson underhöll.

Butikens chef Mårten Widborg lyckades se ut som om han mös mitt i alltihop, trots att han nog inte stod still många minuter.

Rent klarade dock av att haffa honom ett kort stund:

Hur känns det nu?

– Jättebra. Det är helt fantastiskt vad medarbetarna gjort för att få allt detta på plats. Och idag är ju väldigt mycket folk här. Jättekul.

Vad är bäst med den här nya lokalen?

– Det är en så bra fasad ut mot Essingeleden. Alla som kör förbi kan se den och faciliteterna för distribution är ju väldigt bra. Här är öppet och fritt.

Hur många kvadrat har ni?

– Det är 3 500, varav 800 är butik.

Ska ni ha City Pappers hela sortiment av kontorsmaterial också?

– Vi ska ha delar av det. Det får visa sig vad kunderna vill ha, men det kommer inte att vara lika stort som det City Papper hade. Vi har också delar av Pac Productions sortiment.

Sedan hastar Mårten Widborg iväg för att kliva upp på scenen och hälsa alla välkomna. Och naturligtvis för att klippa det symboliska invigningsbandet tillsammans med Procurators försäljningschef för service- och facilitylösningar, Claes Sunebring.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063