23948sdkhjf

Jättekontrakt till Bravida Danmark

Bravida Danmark A/S har tecknat avtal med HENT om att leverera en komplett helhetslösning till det planerade Comfort Copenhagen Airport Hotel.

Bravida och HENT har ingått avtal som omfattar installation av el, vs, ventilation, sprinkler, kyla, styr och regler och brandskydd i Comfort Copenhagen Airport Hotel. Hotellet blir 12 våningar högt och omkring 39 000 kvadratmeter stort. Bravida räknar med att 30-50 medarbetare blir engagerade i projektet.

– Vi har haft en dialog med HENT under en längre tid och det har varit en konstruktiv process. Jag är mycket glad över att vi nu skrivit ett avtal och jag ser fram emot att på allvar komma igång med leveransen i början av 2019, säger Søren Raun Frahm, Regionchef Bravida Danmark region Øst.

Även HENT är nöjda med att ha tecknat avtalet med Bravida. Det gemensamma ordervärdet för projektet överstiger 100 miljoner danska kronor.

– Vi har haft ett mycket bra samarbete med Bravida och deras olika avdelningar som är involverade i projektet. Jag är mycket nöjd med att vi nu har landat ett samlat tekniskt avtal med Bravida, säger Jimmy Quist, avdelningschef HENT.

Comfort Copenhagen Airport Hotel beräknas vara färdigt under 2020. Hotellet kommer att inrymma 605 hotellrum och en konferensanläggning på 2 500 kvadratmeter.

Bravida Danmark har lång erfarenhet av installationer i stora hotell, senast i konferenshotellet Alsik i Sønderborg som planeras öppna under 2019.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.203