23948sdkhjf

Städarna fortsätter expandera

Den 15:e augusti startade städkoncernen Städarna två nya företag, ett i Borås och ett i Jönköping. I likhet med många av koncernens tidigare nyetableringar har de två nya företagen fått mycket unga delägare och vd:ar.

Läs också: Städarna förvärvar Hemänglarna

Enligt koncernchefen Christoffer Sjögren är de två företagen ett svar på efterfrågan från kunder i de två regionerna. 

- När vi äntligen hittade rätt entreprenörer att göra detta tillsammans med så var det bara köra. Bolagen kommer få en flygande start då vi redan har kunder som vill igång, säger han i ett pressmeddelande.   

Företaget i Jönköping ska skötas av Melinda Gustavsson som blir en av städkoncernens yngsta vd:ar då hon fyllde 20 år tidigare i år. Melinda tog studenten så sent som i somras och har under skoltiden drivit ett framgångsrikt UF-företag. En inte helt ovanlig bakgrund bland Styädarnakoncernens unga vd:ar.

Etableringen i Borås sköts av Filip Hellqvist som sedan ett par år tillbaka drivit THK Produkter AB tillsammans med sin far. Nu kände han sig mogen att ta nästa steg i sin utveckling.

– När jag såg att Städarna skulle etablera sig i Borås så tvekade jag inte en sekund. Det var mig de letade efter! säger Filip Hellqvist, vd för Städarna i Borås.

I dagsläget har Städarnakoncernen en affärsvolym på drygt 140 miljoner kronor per år och sysselsätter över 400 medarbetare. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.125