23948sdkhjf

Per Karlsson ersätter Mikael Wallner på Inspira

Per Karlsson, operativ chef på Inspira, utses till ny vd för företaget. Han tillträder den 1 maj 2018 och ersätter Mikael Wallner som efter fem framgångsrika år valt att gå vidare i sin karriär. 

Per Karlsson har arbetat på Inspira som operativ chef sedan 2016 och har arbetat med FM-affärer under större delen av sitt yrkesliv. Innan han kom till Inspira var han försäljnings- och marknadschef på Nordiska Restaurangaktiebolaget. Dessförinnan var Per Karlsson koncernchef för MIAB/NCA. Utöver det har han mångårig erfarenhet i företagsledande positioner från såväl Coor som ISS.

Efter sina två år på Inspira tycker Per Karlsson att det ska bli otroligt spännande att ta över efter Mikael Wallner. Han kommer, tillsammans med ledningsgruppen, att fortsätta arbetet med att driva Inspiras utveckling mot fler tjänsteområden, såsom bemanning av reception och internservice, kontorsmaterial, växtinredning samt mat och dryck. Lokalvård ska dock ligga kvar som grund. 

- Företaget har en fantastisk kundstock och en organisation med engagerade medarbetare. Potentialen är enorm, säger Per Karlsson.  

– Per har visat mycket goda resultat under sin tid på Inspira och har visat djup förståelse för vårt arbete med att befästa vår position. Han har lång erfarenhet inom Facility Management och drivs av att skapa kreativa lösningar för våra kunder och bästa möjliga förutsättningar för våra medarbetaresäger Joakim Markovits styrelseordförande på Inspira.

Mikael Wallner är kvar i företaget till sista maj och tar sig sedan an nya utmaningar.

– Inspira har utvecklats mycket de senaste åren och Mikael har gjort ett fantastiskt jobb. Jag önskar honom lycka till i sitt framtida uppdrag, säger Joakim Markovits. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063