23948sdkhjf

Supplies Direct samlar styrkorna

Den första juli flyttar Supplies Direct i Västberga till City Pappers lokal i Årsta och bildar den gemensamma butiken Supplies Direct City. Samtidigt byter alla City Pappers butiker namn till Suplies Direct och butiken i Uppsala får namnet Supplies Direct Uppsala.

Vitsen med att flytta Supplies Directs nuvarande verksamhet i Västberga till City Pappers lokal på Partihandlarvägen 27 i Årsta, är bland annat att få större lagerutrymme. Samtidigt får Supplies Direct tillgång till City Pappers starka kompetens inom maskinservice.

Hasse Åström, marknadsansvarig för Supplies Direct framhåller också styrkan i att samla all kompetens på ett ställe.

– Det känns häftigt att samla så mycket städkunskap på en plats. Ambitionen är att ge kunderna det bästa från två världar; City Pappers logistik och maskinservice samt Supplies Directs innovationsrikedom och fältsupport. Självklart ser vi det också som kolossalt onödigt med två av våra egna städbutiker så nära varandra. Nu hamnar vi rent geografiskt på ett av Storstockholms absolut bästa affärslägen.

Supplies Direct City får ett renodlat städkoncept och butiken i Årsta byggs ut med ett nytt showroom för städmaskiner med plats för provkörningar, utbildningslokaler, miljörum, cafeteria och en bättre entrélösning.

Vissa produkter i sortimentet kommer dock att plockas bort, främst "onödiga kemikalier", trägolven och lackerna. 

Andra produkter ska å andra sidan tillkomma, som Saicos sortiment för underhåll av trägolv. I själva verket får lokalen i Årsta ett eget rum för trä- och stenvård.

Dessutom utökas öppettiderna i den nya butiken från 6:00-17:00 och lördagsöppet 10:00-13:00, medan Supplies Direct Uppsala behåller sina tidigare öppettider 7:00-16:00.

Supplies Direct har tidigare förvärvat flera av Sveriges andra professionella städbutiker, exempelvis StädgrossImporten, Städshopen, StädCentralen och INPA, och har idag ett rikstäckande nät av affärer. Även Procurator-butiken i Bromma ingår numera i Supplies Direct. Nu är det alltså dags för City Papper i Årsta och i Uppsala. 

För de kunder som tidigare använt Supplies Directs webbutik blir det ingen skillnad. City Pappers webb-kunder kommer att få hjälp att konvertera till Supplies Directs e-handel, utlovar Hasse Åström.

Flytten till Årsta sker till den 1 juli, men officiell invigning blir det först den 31 augusti. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094