23948sdkhjf

Henrik Järleskog ny på Sodexo

Den 19 februari tillträdde Henrik Järleskog tjänsten som försäljnings- och affärsutvecklingsdirektör på Sodexo Norden. Han kommer närmast från tjänst som managementkonsult på EY (Ernst & Young).

Henrik Järleskog påbörjade sin karriär inom FM-branschen redan som 25-åring. Under sina 14 år i branschen har han arbetat med de flesta större etablerade FM-organisationerna på köparsidan samt med FM-bolagen. Fokus har legat på att leda tillväxt och optimering i branschen. 

Under sina sex år på EY har han fokuserat på strategisk FM-transformation samt bidragit med förändring av FM-branschen globalt genom affärsmodellen Vested. Sedan 2016 är han ”Certified Vested deal architect”. Henrik kommer därmed även att bidra internationellt till Sodexos affärsutveckling. 

Han är styrelsemedlem i IAOP (International association for outsourcing professionals) inom området ”Global real estate and facilities management”.

Henrik Järleskog säger:

– Jag är övertygad om att branschens vinnare är de som insett att det behövs tydliga strategier, nya affärsmodeller och strategiskt samarbete för att skapa konkurrensfördelar.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093