23948sdkhjf

OrboTech bildar i-team Sweden

OrboTech Sweden AB startar en ny avdelning, i-team Sweden. Den nya delen av företaget ska integreras med det världsomspännande nätverket i-team Global som marknadsför produkter och koncept riktade mot den professionella städbranschen. 

i-team Sweden ska marknadsföra den för branschen redan bekanta kombi-skurmaskinen i-mop och de andra produkterna i i-team Globals sortiment kallat i-range.

OrboTech och i-team Sweden skriver i ett pressmeddelande att de ska utveckla samarbeten med etablerade leverantörer runtom i landet, som OptiGroup med Supplies Direct, Procurator och Pac, samt Magnusson & Freij, Clean Machine och Städbutiken. 

Mats Johansson, VD för OrboTech och nybildade i-team Sweden, gläder sig åt möjligheten att få samarbeta med så välrenommerade företag.

– Att tillsammans med dem ta det här steget känns verkligen stimulerande. Via i-team Sweden och våra co-partners kommer möjligheterna att presentera spännande och banbrytande lösningar att öka.

Grundfilosofin i i-team är att identifiera och komma med lösningar till de problem och utmaningar som en städorganisation, städentreprenör eller en enskild lokalvårdare ställs inför. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.065