23948sdkhjf

Miab/NCA städar största idrottshallen

Miab/NCA Facility Services har tecknat två nya stora lokalvårdskontrakt med idrottsanläggningar, Gerda-hallen i Lund och Malmö FF:s hemmaplan Malmö Stadion, fram till i år kallad Swedbank Stadion.

Kontraktet med Gerdahall, som ska vara Sveriges största träningsanläggning, startade redan den 1 december 2017 med en storrengöring. Sedan dess sköter Miab/NCA den dagliga städningen av omklädningsrum, träningsredskap och motionshallar.

Kontraktet med Malmö Stadion startade den 1 januari och Miab/NCA levererar dagligstäd och eventstäd vid matcher och andra typer av evenemang. Ett uppdrag som kräver stor flexibilitet.

Miab/NCA har även avtal med andra idrottsanläggningar, exempelvis med tretton Fitness24Seven-gym i Västra Götalandsregionen.

– Erfarenheterna från leveranser till andra träningsanläggningar och arenor såsom SATS, Activerum i Helsingborg, Lundbybadet i Göteborg och Helsingborgs arena har gett oss en god förståelse för den här typen av uppdrag, säger Matthias Olsson, Miab/NCA:s regionchef Syd.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094