23948sdkhjf

Dina tar över Sydsvenska Städ

I slutet av maj blev Sydsvenska Städs ekonomiansvariga Dina Harbas ensam ägare till företaget. Hon har tidigare ägt företaget tillsammans med ett par andra anställda.

Som ensam ägare till bolaget känner Dina Harbas sig full med energi och idéer och ser fram emot att utveckla både bolag, personal och kundrelationer i linje med de värderingar som hon vill lyfta fram – arbetsglädje, yrkesstolthet, goda kundrelationer och långsiktiga arbetsrelationer.

– I min roll som företagsledare är det viktigt att skapa en trygg plattform för mina anställda eftersom det är de som är hjärtat i bolaget.

Under juni påbörjade hon en organisatorisk förändring och den 12 juni tillträdde Marina Matonickin som ansvarig driftchef efter att den tidigare driftchefen gått i pension. Marina Matonickin har stor erfarenhet från branschen och har många års säljerfarenhet i bagaget, bland annat som städare.

Dessutom har två nya arbetsledare börjat i Helsingborg, där de ska säkerställa och höja kvaliteten så att både personal och kunder blir nöjda.

 – Vi ser fram emot den här utveckling och är övertygade om att framtiden för mycket gott med sig, säger Dina Harbas.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094